förvirrat :)

Som ni ser så har jag försökt att lägga in i bloggen 2 gånger tidigare därför så blir det upprepningar, tänkte att det var bäst att skriva det så ni inte undrar om jag inte har någon koll på vad jag skriver;) Dessa inlägg har alltså kommit in nu och det såg inte jag förrän jag hade skrivit den sista :)

Hej alla!!

Det har varit problem med bloggen så därför har inget uppdaterats sen Emma hade bloggen.
Nu har vi äntligen fått öppnat Sött & Nött!! Har väntat på detta i en månad sen vi bestämde oss för att köpa cafét. När vi var och kollade på Sött & Nött den 14/7 så kände vi att detta vill vi ha! Det är våran stil det här med gamla grejer och 50-60 tal. Vi har flera gamla jänkare och gillar Rock´n Roll.  Så cafét kommer leva kvar i det gamla och vi har många ideér som vi förhoppningsvis kommer att förverkliga.

Nytt för cafét är att vi har pajer, sallader och pannkakor att erbjuda till lunch. Man kan få sin sallad hur man vill, för allt ligger i framme i kyldisken så att ni som kund kan se vad som finns att erbjuda. Hemmalagade smulpajer och kärleksmums finns oxå  :)

Alla är hjärtlig välkomna till oss :)


Snart är det dax :)

Hej alla!!

Förberedelserna är i full gång och vi öppnar på MÅNDAG den 16 AUGUSTI KL.08.00
Det skall bli så otroligt roligt att köra igång. Det blir något helt nytt för mig att driva eget. Jag blev ju helt såld när jag kom in på Cafét första gången. Precis min stil. Vi håller på med gamla jänkebilar och gillar Rock´n Roll.
Hoppas att alla ni som har varit på Café Sött och Nött kommer tillbaka nu när vi drar igång i ny regi:)
Det kommer att bli goa mackor, matpajer, pannkakor, sallad och smarriga saker till kaffet.

Hjärligt välkommen <3

Om

Min profilbild

Välkommen hit! Sidan är under ombyggnad, så det kan se lite tokigt ut här ibland... Men så småningom ska den nog bli strukturerad och bra ska ni se! Om ni undrar över något går det jättebra att maila oss på: [email protected]
RSS 2.0